Kurser

KURSER

Vi ordnar blomsterkurser och betongkurser för enskilda personer och grupper, företag eller privat. Kurserna sker i våra inspirerande lokaler. Har ni idéer prata med oss.

Gruppbokning

Prova en annorlunda lustfylld upplevelse tillsammans med vännerna, kollegorna eller varför inte med era kunder. Här är alla delaktiga genom att skapa egna buketter eller arrangemang. Ni lär er om färg, form och struktur. Vi går igenom material och teknik. Kurserna sker i små sällskap i inspirerande och trivsam miljö. De egenhändigt skapade arrangemangen tar du med hem efter kursens slut.

Event

Som ett avspänt inlägg i en konferens eller ett rent kvällsnöje. En trevlig och överraskande kundaktivitet där goda kontakter kan knytas i en lugn miljö. Vill man kan vi även ordna events med endast mingel och föreläsning.

 VännerHa en skön stund och kul tillsammans.

 Födelsedagar

Istället för en stor fest, bjud in dina närmaste vänner på en upplevelse utöver det vanliga. Eller fira jubilaren med en minnesvärd upplevelse.

Så här ser en blomsterkurs ut

Vi samlas och presenterar oss för varandra samtidigt som tilltugg bjuds. Introduktion i blomstervärlden. Genomgång om material, teknik, form, färg och struktur. Tid för eget arbete, prat, skratt eller djup koncentration… Genomgående ges tips, idéer och handfasta råd. Mer tilltugg. Avslutning med att vi tittar på det som skapats och inspireras av varandras kompositioner.

Möhippa

Planerar du en möhippa för en kreativ brud?

Fira möhippan hos oss där alla i gruppen är delaktiga och ni får en gemensam upplevelse att minnas med bruden. Ett mycket uppskattat och roligt upplägg är att alla gör varsin brudbukett. Ett gäng tjejer på stan med varsin brudbukett är oemotståndligt vilket borgar för en fortsatt lyckad dag! Ni kan vara upp till 10 personer. En kurs tar ca 3 – 3,5 tim och kostar 550 kr per person inkl moms och material. I priset ingår även valfritt tilltugg som smörgåsar/drinktilltugg efter önskemål.                  Frukt och godis.

Vi kan även erbjuda kortare upplägg efter era önskemål. Fråga oss!

Anmälan och bokningsvillkor

Maila gärna din anmälan, ring eller kom in till oss. Då det är begränsat med platser är anmälan och förskottsbetalning obligatorisk. Hälften av kursavgiften ska betalas senast 10 dagar innan. Vid avbokning tidigare än 1 vecka innan arrangemanget återbetalas 90 % av avgiften. Vid avbokning 5 dagar innan återbetalas 50 % av avgiften. Vid senare avbokning sker ingen återbetalning.

Kurser 2012

Torsdagen 24 maj

Lavendel kväll

Valands blommor och Body Mind Soul i Söderstaden, Kungsbacka gör tillsammans en kväll i lavendels tecken.

Lättare binderi, dryck och smaker av lavendel…

Kl. 19.00 -21.00

Pris: 295 kr/person, inkl. material, smak & dryck.

Vi är i Body Mind Soul´s butik, Aranäs Allé i Söderstaden.

Anmälan !

Kom in, ring 0300-106 20 eller mejla din anmälan!
blommor@valandsdblomsterhandel.se

Eller ring 0300-64166 till Monica, Body mind soul eller mejla www.bodymindsoul-mt.com

Hjärtligt välkomna till en härlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s